viernes, 25 de noviembre de 2011

Al ser menuts ...!!!

Al ser menuts !!

Des que som menuts tots ens imaginem que els majors tenen una vida extraordinària i que tot seria perfecte i facilíssim .Pensàvem que treballaríem i tindríem diners. Així ens compraríem tots els joguets que volguérem . Sempre pensem en allò que volem ser de majors.Per exemple:Maria volia ser notària per manar a tots en els treballs que hagueren de fer;Hugo volia ser futbolista encara que si no puguera, li agradaria ser bomber. Omar també volia ser futbolista encara que ser futbolista és molt difícil. Si no puguera seria policia.


Però ara que hem creixcut ens adonem que la vida no es tota de colors i que no és tan fàcil aconseguir els reptes que ens proposem. Però, això, com tot en la vida, tot treball té la seua recompensa .I de moment no ens va tan malament. Així que no ens rendirem!!!!!! .

Creat per :Maria ,Omar i Hugo

jueves, 24 de noviembre de 2011

20 de novembre dia dels xiquets

20 DE NOVEMBRE DIA DEL XIQUET

El passat dia 20 de Novembre va ser el dia del xiquet, dia que se celebra en conmemoració a tots aquells xiquets que no tenen tanta sort com nosaltres:
•Que no tenen familia.
•Que no tenen Diners per pagarse uns estudis adecuats.
•Que viuen el zones perilloses.
•Que estan maralts .
A nosaltres els mes afortunats també ens toca algo de tot aço .

¡ Pero per un moment paremnos a pensar que si nosaltres podem lleguir açò es per que tenim molta sort y podem aconseguir coses que ells ni imaginen que poden existir, parenmos realmente a pensar en eixos xiquets i agraim al món que es celebre un dia per poder ajudarlos!

Esperem que sentiu el mateix que sentim nosaltres:Maria ,Omar i Hugo

el nostre grup de musica favorit!!!

El nostre grup de música favorit !! Black eyed peas

En l'època en que ens trobem destaquen molts grups de música posat a que ara a qualsevol persona poden donar-li una carrera artística aixo si almenys ha de tindre un inici en el món de la música com pot ser :saber tocar algun instrument o tindre idea de que va tot aquest món .

A nosaltres ens agraden molts però un en particular :Black eyed peas.
Pensem que les actuacions que fan són molt espectaculars posats a veure cantants que seuen per cantar o que es canvien una sola vegada de roba .També duos que sols es miren l´un a l´altre.Desde fa uns anys Black eyed peas a trionfat en gran part del mon .I es lògic perque vagen on vagen deixen molt que pensar , les llums els escenaris els vestuaris les lletres de les cançons ... Tots ells son un espectacle y esperem que us agraden tant com a nosaltres.

Creat per :Maria , Omar i Hugo