viernes, 24 de febrero de 2012

Manifestació en contra de les retallades

Ahir per la vesprada a les 7 molta gent de benissa i d'altres pobles es van situar davant  l'ajuntament per manifestarse contra les retallades que estem patint en sanitat i educació.
Si seguim aixina promte la educació baixara ,els nivells escolars i les motes seguiran baixant fin a deixar espanya en el pais amb pitjors cualificacions escolars .A més la sanitat ,que es la basse de la vida també va disminuint .Igual en uns anys tampoc tenim una sanitat de qualitat.Si la gent insisteix es per que no volen arribar aquest punt.Esperem que tot millore amb aquestes protestes.A part de aquesta manifestació en la plaça de l´ajuntament de Benissa tambe san celebret més com les del IES josep iborra on ens trobem ara.Tot elmon va colaborar amb moltes ganes per que s´acabe ja aquesta injusticia

Creat per:Maria Crespo

sense mare :(

Ma mare,este dimecres sa anat a Belgica per a visitar la familia.I jo ma quedat a casa dun amic a dormir del dimecres fin al dissapte.I tornare a vore a la meua mare el dilluns.
Estic impaccient!!!


Crear per:Hugo

domingo, 19 de febrero de 2012

Carnestoltes a Benissa!!!

Aquest any a segut impresionant,hi havien moltes disfresses,molt originals ,pero el premi se l'endugueren
Uns robots fets de paper albal i tubos, paracaidistes ,un xic vestit de Tintin.. Pero a mi el que mes hem va agradar va seR el que va pasar despres ,es a dir l'orquesta I tota la gent cantant,ballan o bebent!!
En els altres pobles tambe es celebrava pero jo vaig elegir el meu poble per passar una nit inolvidable!!
Creat per:Maria Crespo

jueves, 16 de febrero de 2012

M'han comprat un HTC

Hola a tots.Estic molt content perquè m'han comprat un mòbil nou un HTC,es blanc i gris és tàctil i té teclat com un ordinador.Està molt bé, té: internet,càmera de fotos,música, gps i moltes coses més...


creat per: HUGO

San Valenti

Este san valentin a sigut molt divertit,perque ha tutoria hem fet un joc molt gracios ,teniem que fer una carteta de amor a alguú de la nostra classe.A mi ma tocat a Maria Segui i li fet una carteta de amor.I a mi hem tenia el meu company Axel,la carteta de Axel era molt graciosa.Per un moment ens em sentit volguts.Ha segut un moment en el que el amor ha regnat en la classe. <3

creat per:Hugo    i Maria                                                                                                                                     

Arriba carnestoltes!!! <:o)

Un any més arriba carnestoltes .En benissa el celebrem com en quasi tot el món disfressan-nos del que més ens agrada.I amb musica y premis per al les millors disfresses i tota la plaça es plena d'alegria i festa amb tothom disressat.Esperem que aquest any ens ho pases el millor possible.
Vos esperm aquest disapte en Benissa.
Creat:Maria Crespo

san valenti

Este San Valenti ha sigut molt interesant,encara que sols he fet una carta en tutoria, teniem que ferli-la a algu.Pero ha estat molt be mo he pasat fenomenal,així que ja estic esperant que vinga el del any que be.Jo,Maria he recibit moltes cartes aquest any i totes han segut especials .

fet per:Omar i Maria

viernes, 3 de febrero de 2012

La casa per la finestra :)

La setmana passada  ma mare i jo voliem vaixar un sofa de la primera planta a la planta de baix del tot i aixi ho vam fer.
Vam agafar el sofà i el vam intentar baixar per les escales però no vam poder .
Ho vam intentar de totes les maneres possibles pero no ho vam aconseguir aixi que el meu germa mentu va tindre una idea : Perqué no baixem el sofa per la finestra?
Vam pensar que era una idea descabellada però era la unica forma de baixar-lo
Al final eu vam fer i ara ja tenim el sofa en la planta de baix.
Creat per:Maria Crespo.

jueves, 2 de febrero de 2012

la firaa!!! a Benissa :)

la setmana passada va ser la fira a Benissa i en un principi eren 2 setmanes pero els feriants no van voler fer sols 2 setmnaes aixi que al final van ser 3!!!     Que per a nosaltres els xiquets es millor per que és més temps de diversió.La ultima de les 3 setmanes tambe vam tindre la fira medieval uns carrers que es plenen de comersos decorats amb materials i teles antigues.

Molts dels comersos que hi havien eren de joies i de menjar pero enguany no hi havia moltes coses relacionades amb l'antiguitat.Però aixina i tot ha dut a molta gent dels pobles propers.
A mi ma agradat moltissim la fira i el ambient que provoca.Ija tinc ganes de que torne a vindre l'any que ve.

Creat per:Maria Crespo