jueves, 29 de marzo de 2012

vaga General

Hui ,dia 29 de Març s´ha celebrat una vaga molt important.Alumnes , mestres,treballadors... Tots s´han manifertat per un país millor.Però no es sap si les vages tindran molt de futur.Jo com la resta dels meus companys de primer i segon de l´ESO he estat en l´institud ,però no ha estat tan mal per que soles hem fet 2 o 3 classes i al no haver prou mestres per a sustituir als que faltaven no hem fet classe simplement hem eixit al patii
 Despres de tot no esta mal no poder fer vaga!!! Però pense que no es just que persones de totes les edads puguen fer-ne excepte nosaltres els xiquets i xiquetes de primer i segon de l´ESO!!
 Ceat per:MARIA CRESPO

jueves, 22 de marzo de 2012

el dia del pare

Es un dia meravellós,és un dia especial perquè és una festa única, un dia a l'any jo ho he pasat amb mon pare molt bé. Hem fet coses junts:  hem anat al camp, a Moraira, etc. I com soles tenim un pare i sols hi ha un dia, doncs hi ha que dedicar-li'l a ell, fer-li algun regal i divertir-se molt durant tot el dia.

CREAT PER:OMAR  MARTÍ  CARDONA

dia del pare

Hola a tots,el dia del pare es genial,perque yo hem vaig passar tot el dia buscant un regal al centre comercial de ondarra,no sabia que elegir,entre un rellotge un collar de color plata o un ratoli per a el ordenador i al final vaig agarrar un rellotge,perque el de mon pare estava trencat!I mon pare esta molt content per el rellotge
creat per

martes, 20 de marzo de 2012

feliç dia del pare!! :)

Hui es el dia del pare, tambè es el sant de tots els Josep,Pepe,Pepa,Josefa....aprofite per a felicitar-los.Però la part mes important es que hui totes les famílies es junten amb els seus pares per a demostrar-lis una vegada mes que els volen molt. .No tot el món te diners per fer regals als pares però pense que sols en l'afecte i el voler tenen prou per que no hi ha mes satisfacció que la de un pare sentinse volgut per un fill . Espere que tots els xiquets i els pares puguen disfrutar tant d'aquest dia com ho he fet jo amb el meu papii!!!
Un consell: Encara que no el tingau prop o ja no el tingau per alguna desgràcia no   l'oblideu mai i seguiu celebrant aquest dia en honor a ells .A tots els pares que ens han donat la vida!!!

Et vuic moltíssim PAPA <3 :)

jueves, 8 de marzo de 2012

Hui es el dia de la dona!!!

Hui ,8 de març es el dia de la dona.La primera vegada que va tindre lloc aquesta conmemoració va ser l'any 1911 a Alemnya ,Suisa,  Dinamamarca i Australia.Des d'aquell moment fins a la actualitat el 8 de març es celebra el dia de la dona treballadora per la seua aportació al món.Per que les dones som molt imporatants. Sense nosaltres el món s'extinguiria.Aixi que podemdir que som de les coses més importants del planeta .

Creat per: Maria Crespo.

falta poquet per a que s'acabe el trimestre!!!

Hola tots, falten dos semanetes per a que s'acabe el trimestre.Espere tindre un bon buleti, aixina hem regalaran uns quants regals.Poder dormir durant les vacances de pasqua,jugar an als amics i estudiar encara que no magrada molt...Però ja tenim una gran amistad en els companys i pense que aixo es bò.
Ens unim com un grup i encara que s´acabe aquest curs sempre ens recordarem com a la millor classe.

ja arriben les notes

Ja hem acabat tots els examens, aixina que no queda molt per a que mos donen les notes.No se si vuic que les donen,ja que no se si men cauran moltes aixina que.... bò,igualment me les tenen que donar aixina que espere que no hi hasguen moltes carabasses encara que alguna caura pero aixo no importa ara, em despedisc per hui.

CREAT PER:Omar Marti Cardona.

jueves, 1 de marzo de 2012

Anem primers a la liga!!!

Este dissabte anàvem segons a la liga,i vam  jugar un partit contra Orba i, hem guanyat 14 a 4!!!!!.Vaig marcar 5 gools.I Benissa que anava primer va perdre contra el Calp,i ara anem primers per un puntet!!!



creat per:Hugo