jueves, 31 de mayo de 2012

dia mundial contra el tabac

El dia mundial contra el tabac és un dels dies més famosos perquè, per culpa del tabac, ha mort molta gent de càncer i moltes enfermetats. Jo puc assegurar que mai fumaré perquè, per a que servix?Per a res, sols per a transmetre enfermetats i morts i dessitge que ningu fume mai. I si algú fuma que ho deixe que és una mort segura.


CREAT PER:OMAR MARTI CARDONA.

dia mundial del tabac!

El 31 de maig se celebra el dia del tabac. Per culpa del tabac, moltíssima gent es mor cada dìa.Ma mare, mon pare,el meu iaio i la meu iaia també fumen moltíssim i sempre els  dic que paren de fumar,però no em fan cas...


CREAT PER: HUGO

dia mundial contra el tabac

Hui és el dia mundial contra el tabac ,un dels principals causants del càncer .Jo ho he patit perquè a ma casa, el meu iaio es va morir per fumar i al cap d'uns anys ma mare va decidir deixar-ho també, per no patir el mateix que son pare. Hui per hui , en ma casa sols fuma mon pare ,ma tia i mon tio.Jo li tinc alèrgia i, en part,  és molt bo perquè  es un punt a favor per a no fumar.  Però, per  l'altra  part, no mola perquè, en molts llocs on la gent fuma,  jo no puc estar.  Me n'he d'anar .Però hem pareix perfecte que facen un dia contra el tabac.  Ójala tots seguirem eixe dia a la perfecció i seria un dia sense fum

 Creat per:Maria Crespo

viernes, 25 de mayo de 2012

eurocopa

AMUNT ESPANYA!!!

Ja ha arribat apenes l'eurocopa. Jo anime a la selecció espanyola i vull que siga campeona perquè la selecció es faria històrica.Juguen a Ucrania i Polonia, hi ha uns camps impressionants.Be,  seguiré comentant i pujant entrades a cada partit.


CREAT PER:OMAR.

eurocopa!


futbol

Hui 25 de maig es juga la final de la copa del Rei, juguen barça vs atletic del bilbao.Segur que és un partit molt emocionant.Jo preferisc que guanye el el bilbao ja que ha arribat ha dos finals i n'ha perdut una si pot se que guanye l'altre.





CREAT PER:OMAR MARTI CARDONA.

jueves, 24 de mayo de 2012

comunió del meu germa juan :)

El diumenge passat dia 20 de maig va ser la comunió del  meu germà,un dia molt especial per a tota la familia per que es l'ultim dels cosins en celebrar  la comunió aixina que per una part tots estavem tristos ,però  per l'altra tos estavem molt il·lusionats.Posat que es el meu germà jo hem vaig passar tot el dia en la peluqueria ,hem vaig fer un tratje precios a la modista i vam celebrar el convit .Tota la familia disfruta d'aquell dia .
La part més especial per a mi va ser cuan ma huela amb 75 anys va putjar a botar a la coltxoneta amb mi per que va complir el meu somni, que l'ultima comunió de l'ultim dels cosins i va v¡botar amb tots


 Creat per:Maria Crespo

ja s'ha acabat la liga

Hem acaba la lliga hem quedat tercers, quan vam acabar el ultim partit de futbol contra els primers, el benidorm.Mon vam anar de festa tot l'equip al poligon de la pedrera a un restaurant a sopar,i m'ho vam pasar molt be.vam jugar a futbo, al futboli i amoltes coses mes.Molts equips de la nostra lliga eren de un any mes i aixi que pot ser l'any que be la guanyem.


CREAT PER:OMAR MARTI CARDONA.

jueves, 17 de mayo de 2012

ja arriba l'estiu

Ja arriba l'estiu sols queda un mes aproximadament.Tinc moltes ganes de acabar el curs, ha sigut molt llarg i vuic descançar i anar a la mar  a la picina.


CREAT PER:OMAR MARTI CARDONA.

viernes, 11 de mayo de 2012

autobus estrellat

Hui ha agut un accident, el autobus de alcalali venint a l'institut s'ha xocat contra un cotxe el home del cotxe cuasi es mor.Els del autobus s'han asustat molt s'en han anat al centre de salut i,hi ha agut gent que s'ha fet molt de mal en el coll i en l'esquena.

Espere que si algu s'ha fet mal que es millore.


CREAT PER:OMAR MARTI CARDONA.

El dia de la mare!

El diumenge va ser el dia de la mare,i es un dia molt chulo per a les mares.He tingut que buscar jo i mon pare mom pare un regal, no sabien lo que podiem regalarli.Mon pare tenia una idea i yo una altra,ell volia que li regalara una chaqueta, i jo volia regalarli una pulsera de plata.Al final li vaig regalar els dos.


Creat per: hugo

dia de la mare

Aquest es un dia molt especial per que sols hi ha un dia com aquest en tot l'any.Li he comprat roses i le pasat abm ella,mon pare no va poder disfrutar tant com jo per que staba de viatge.I no a pogut estar an s'ha mare.Pero estic segur que quant arribe li fara un regal molt especial igual que jo a la meua.

FET PER:OMAR MARTI CARDONA.

jueves, 10 de mayo de 2012

El dia de la mare es un dels dies més especials per  a mi , per què gracies a ma mare estic jo ací. La vuic moltissim encara que moltes vegades ens enfadem una amb l´altra per cualsevol  motiu . Però com sempre diem mare sols hi ha que una .
 Des que vaig naixer ella sempre ha estat ai en cada moment ja fora bo o roin ,dur o tranquil alegre o amarg però mai ma fallat se que en ella sempre puc confiar

L´estime mogollo i per això li escric aquesta entra

Mama vuic deixarte clar que eres  la persona que  més estime en aquest món i donar-t eles gracies per tot
 
creat per : maria crespo

jueves, 3 de mayo de 2012

festes a benissa :)

Les festes de Benissa,en honor a la patrona de Benissa " La Purissima Xiqueta" van començar el dia 20 i van acabar ahir dia 30 .Tot el món s'ho ha passat super bé .Cada dia era diferent i especial per que com a bons Benissers ho disfrutem al máxim .Les procesons,els bous,les orquestres,els passacarreres ,tot el món assistia per disfrutar de les millors festes ,i persupost jo també he assistit a tot jejejje!!!

Creat per: Maria crespo

Guanyadors de provincials de futbolsala!

El dissapte passat vam jugar la final de provincials contra benissa.Anavem perdent 3-1, faltaven 5 minuts i vam remontar a 3-3.Despres van ser els penaltis i vam guanyar!!!


creat per: Hugo

festes de benissa

Les  festes de Benissa, jo no vaig anar a les festes.Va vindre molta familia meua i vam fer moltes coses
Les festes de Benissa han sigut molt divertides,quasi totes les festes he estat amb els amics ieixint per les nits a les discomobils i orquestes.Fins que han arribat els bous clar, hem anat als bous tots junts quasi totes les vespres.També hem alquilat un local per a la nostra kinta, i hem estat quasi totes les festes.


CREAT PER: Omar Marti Ccardona.