jueves, 14 de junio de 2012

fi de curs :( :)

Ja s'acaba el curs i amb ell el estar amb  els companys .Aquesta classe per a mi i per a molts  ha segut la millor:Divertida,seria,amable,lluitadora...Molts adjectius ens poden definir però sobretot ELS MILLORS. Des de el primer dia ens hem portat com si ja ens coneguerem de tots la vida  .Hem anat canviant d'amics  de caracters però mai hem arribat a caurens mal i a no soportar-nos.Però en remus per  ami aquest aes la millor classe .D'altra banda estic contenta per que ja arriba l'estiuet,les vacances...

 Crea per:Maria crespo

viernes, 8 de junio de 2012

roland garros!

Hui jugaran dos espanyols la semi-final del torneig Roland Garros.Rafael Nadal contra David Ferrer,el favorit es clarament Rafael Nadal,perque es el numero 2 del mon! i Ferrer es 6.I l altra semi-final es Djokovic contra Federer!


CREAT PER: HUGO

jueves, 7 de junio de 2012

iniciació al curmetratge

                                        DESTINARIS:
Joves de 12 fins als 20 anys (màxim de 30 persones e n el gru)

                                        DURACIÓ:
Aproximadament 70 hores, dicidides en 8 setmanes en els mesos de juliol i agost.

                                        HORARI:
- Dimarts i dijous de juliol i agost, de 9.30 a 13.30 h.
-Les primeres 12 classesseran teòriques/pràctiques i la resta de classes es dedicaran a la gravació i muntatge del curmetratge.

                                        PREU:
El peru total total del curs és de 120€ i es realitzarà en un pagament únic al principi del curs, després de confirmar la matrícula.

                                        Informació i inscripció:
            OFICINA DE PROMOCIÓ I ÚS DEL VALENCIÀ. C/ Pare Andeu Ivars, 21,  2ª.
    Tel. 965 731 313. A/e envalencia@ayto-benissa.es
-Termini de preinscripció: De l'1 al 22 de juny de 2012.
-Termini de matrícula i pagament: del 25 al 29 de juny de 2012
            Inici de les classes: el 3 de juliol a les 9.30 h.
Organitzen: Regidories de Normailtzació Lingüística i Joventut.


CREAT PER:OMAR MARTI CARDONA.

els jugadors de la seleccio española!

Ya sabem a qui an agafat a la seleccio española: Torres,David Silva,Pique,Xabi Alonso,Casillas,Juan Mata,Sergio Ramos,Iniesta.....
Les sorpreses de la seleccion son: Raul Albiol,Juanfran,Negredo,Cazorla i Jordi Alba.
I els leccionats que  no aniran a la seleccion son: Puyol i David Villa.



CREAT PER HUGO

dia mundial del donant

Jo no coneixía aquest día pero sobre el que m'han contat és un día molt especial. Per què és un dia que quasi tota la gent del mon dona sang per a les persones mes nessecitades. Yo trobe que es bona idea donar sang per què així podem salvar a moltes persones.


CREAT PER: OMAR MARTI CARDONA.

viernes, 1 de junio de 2012

tenim la liga!

Hui anem arreplegar la copa de la liga,hem quedat primers an 5 punts de ventaga... segons benissa i tercers el denia,hi ha sigut una liga molt igualada!!!


CREAT PER:HUGO

jueves, 31 de mayo de 2012

dia mundial contra el tabac

El dia mundial contra el tabac és un dels dies més famosos perquè, per culpa del tabac, ha mort molta gent de càncer i moltes enfermetats. Jo puc assegurar que mai fumaré perquè, per a que servix?Per a res, sols per a transmetre enfermetats i morts i dessitge que ningu fume mai. I si algú fuma que ho deixe que és una mort segura.


CREAT PER:OMAR MARTI CARDONA.

dia mundial del tabac!

El 31 de maig se celebra el dia del tabac. Per culpa del tabac, moltíssima gent es mor cada dìa.Ma mare, mon pare,el meu iaio i la meu iaia també fumen moltíssim i sempre els  dic que paren de fumar,però no em fan cas...


CREAT PER: HUGO

dia mundial contra el tabac

Hui és el dia mundial contra el tabac ,un dels principals causants del càncer .Jo ho he patit perquè a ma casa, el meu iaio es va morir per fumar i al cap d'uns anys ma mare va decidir deixar-ho també, per no patir el mateix que son pare. Hui per hui , en ma casa sols fuma mon pare ,ma tia i mon tio.Jo li tinc alèrgia i, en part,  és molt bo perquè  es un punt a favor per a no fumar.  Però, per  l'altra  part, no mola perquè, en molts llocs on la gent fuma,  jo no puc estar.  Me n'he d'anar .Però hem pareix perfecte que facen un dia contra el tabac.  Ójala tots seguirem eixe dia a la perfecció i seria un dia sense fum

 Creat per:Maria Crespo

viernes, 25 de mayo de 2012

eurocopa

AMUNT ESPANYA!!!

Ja ha arribat apenes l'eurocopa. Jo anime a la selecció espanyola i vull que siga campeona perquè la selecció es faria històrica.Juguen a Ucrania i Polonia, hi ha uns camps impressionants.Be,  seguiré comentant i pujant entrades a cada partit.


CREAT PER:OMAR.

eurocopa!


futbol

Hui 25 de maig es juga la final de la copa del Rei, juguen barça vs atletic del bilbao.Segur que és un partit molt emocionant.Jo preferisc que guanye el el bilbao ja que ha arribat ha dos finals i n'ha perdut una si pot se que guanye l'altre.





CREAT PER:OMAR MARTI CARDONA.

jueves, 24 de mayo de 2012

comunió del meu germa juan :)

El diumenge passat dia 20 de maig va ser la comunió del  meu germà,un dia molt especial per a tota la familia per que es l'ultim dels cosins en celebrar  la comunió aixina que per una part tots estavem tristos ,però  per l'altra tos estavem molt il·lusionats.Posat que es el meu germà jo hem vaig passar tot el dia en la peluqueria ,hem vaig fer un tratje precios a la modista i vam celebrar el convit .Tota la familia disfruta d'aquell dia .
La part més especial per a mi va ser cuan ma huela amb 75 anys va putjar a botar a la coltxoneta amb mi per que va complir el meu somni, que l'ultima comunió de l'ultim dels cosins i va v¡botar amb tots


 Creat per:Maria Crespo

ja s'ha acabat la liga

Hem acaba la lliga hem quedat tercers, quan vam acabar el ultim partit de futbol contra els primers, el benidorm.Mon vam anar de festa tot l'equip al poligon de la pedrera a un restaurant a sopar,i m'ho vam pasar molt be.vam jugar a futbo, al futboli i amoltes coses mes.Molts equips de la nostra lliga eren de un any mes i aixi que pot ser l'any que be la guanyem.


CREAT PER:OMAR MARTI CARDONA.

jueves, 17 de mayo de 2012

ja arriba l'estiu

Ja arriba l'estiu sols queda un mes aproximadament.Tinc moltes ganes de acabar el curs, ha sigut molt llarg i vuic descançar i anar a la mar  a la picina.


CREAT PER:OMAR MARTI CARDONA.

viernes, 11 de mayo de 2012

autobus estrellat

Hui ha agut un accident, el autobus de alcalali venint a l'institut s'ha xocat contra un cotxe el home del cotxe cuasi es mor.Els del autobus s'han asustat molt s'en han anat al centre de salut i,hi ha agut gent que s'ha fet molt de mal en el coll i en l'esquena.

Espere que si algu s'ha fet mal que es millore.


CREAT PER:OMAR MARTI CARDONA.

El dia de la mare!

El diumenge va ser el dia de la mare,i es un dia molt chulo per a les mares.He tingut que buscar jo i mon pare mom pare un regal, no sabien lo que podiem regalarli.Mon pare tenia una idea i yo una altra,ell volia que li regalara una chaqueta, i jo volia regalarli una pulsera de plata.Al final li vaig regalar els dos.


Creat per: hugo

dia de la mare

Aquest es un dia molt especial per que sols hi ha un dia com aquest en tot l'any.Li he comprat roses i le pasat abm ella,mon pare no va poder disfrutar tant com jo per que staba de viatge.I no a pogut estar an s'ha mare.Pero estic segur que quant arribe li fara un regal molt especial igual que jo a la meua.

FET PER:OMAR MARTI CARDONA.

jueves, 10 de mayo de 2012

El dia de la mare es un dels dies més especials per  a mi , per què gracies a ma mare estic jo ací. La vuic moltissim encara que moltes vegades ens enfadem una amb l´altra per cualsevol  motiu . Però com sempre diem mare sols hi ha que una .
 Des que vaig naixer ella sempre ha estat ai en cada moment ja fora bo o roin ,dur o tranquil alegre o amarg però mai ma fallat se que en ella sempre puc confiar

L´estime mogollo i per això li escric aquesta entra

Mama vuic deixarte clar que eres  la persona que  més estime en aquest món i donar-t eles gracies per tot
 
creat per : maria crespo

jueves, 3 de mayo de 2012

festes a benissa :)

Les festes de Benissa,en honor a la patrona de Benissa " La Purissima Xiqueta" van començar el dia 20 i van acabar ahir dia 30 .Tot el món s'ho ha passat super bé .Cada dia era diferent i especial per que com a bons Benissers ho disfrutem al máxim .Les procesons,els bous,les orquestres,els passacarreres ,tot el món assistia per disfrutar de les millors festes ,i persupost jo també he assistit a tot jejejje!!!

Creat per: Maria crespo

Guanyadors de provincials de futbolsala!

El dissapte passat vam jugar la final de provincials contra benissa.Anavem perdent 3-1, faltaven 5 minuts i vam remontar a 3-3.Despres van ser els penaltis i vam guanyar!!!


creat per: Hugo

festes de benissa

Les  festes de Benissa, jo no vaig anar a les festes.Va vindre molta familia meua i vam fer moltes coses
Les festes de Benissa han sigut molt divertides,quasi totes les festes he estat amb els amics ieixint per les nits a les discomobils i orquestes.Fins que han arribat els bous clar, hem anat als bous tots junts quasi totes les vespres.També hem alquilat un local per a la nostra kinta, i hem estat quasi totes les festes.


CREAT PER: Omar Marti Ccardona.

jueves, 19 de abril de 2012

pascues amb esl amics !!

Aquestes pascues he vist a moltissims amics que feia molt de temps que no veia i m'he alegrat molt per que ells per a mi són molt importants i els vuic moltissim.
Vam estar per la xara passetjant,jugant,menjant,dormint en una cotxera...
ens ho vam passar benissim i ja tinc ganes de tornar-los a veure
Per a mi   estes pascues han segut les millors que he tingut i mai les oblidare

Creat per:MARIA

pasques!

Son les pasques!!! M'ho   he passat genial amb  als meus amics de Xalò.Tambè han vingut la meua familia de Belgica.Hem fet moltissimes coses: jugar a tennis,vore partits de futbol a la tele,anar a benidorm i mes coses...
Despres han sigut les pasques aburrides perque he tingut que estudiar i llegir llibres...


creat per hugo!

dos setmanes de festes

Aquestes festes m'ho he passat molt be, he fet moltes coses, he nat  a discomobils,he ixit amb els amics.He anat molts dies a Moraira i m'ho he passat molt be igual a Benissa que a Moraira.H jugat a futbol molt igual amb els meus amics que abm el meu equip.
m'han encantat aquestes festes i ara espere que esta setmana de les festes de la purissima siguen iguals o millors que les de pascua.

DE: OMAR MARTI CARDONA.

miércoles, 4 de abril de 2012

perfí ,vacances de pasqua!!!!

hui,dimecres 4 d´Abril deixem el institud duran un temps per que són vacances de pasqua
Començen hui i acaven el dia 17 d´Abril,però el millor de tot es que al tornar al institud d´aci a uns dies farem quatre dies de classe i tornarem a tindre vacances per que seran les festes de Benissa
Aixina que tenim un mes de lo més divertit
Ens ho anem a pasar super bee

Creat:MARIA CRESPO

jueves, 29 de marzo de 2012

vaga General

Hui ,dia 29 de Març s´ha celebrat una vaga molt important.Alumnes , mestres,treballadors... Tots s´han manifertat per un país millor.Però no es sap si les vages tindran molt de futur.Jo com la resta dels meus companys de primer i segon de l´ESO he estat en l´institud ,però no ha estat tan mal per que soles hem fet 2 o 3 classes i al no haver prou mestres per a sustituir als que faltaven no hem fet classe simplement hem eixit al patii
 Despres de tot no esta mal no poder fer vaga!!! Però pense que no es just que persones de totes les edads puguen fer-ne excepte nosaltres els xiquets i xiquetes de primer i segon de l´ESO!!
 Ceat per:MARIA CRESPO

jueves, 22 de marzo de 2012

el dia del pare

Es un dia meravellós,és un dia especial perquè és una festa única, un dia a l'any jo ho he pasat amb mon pare molt bé. Hem fet coses junts:  hem anat al camp, a Moraira, etc. I com soles tenim un pare i sols hi ha un dia, doncs hi ha que dedicar-li'l a ell, fer-li algun regal i divertir-se molt durant tot el dia.

CREAT PER:OMAR  MARTÍ  CARDONA

dia del pare

Hola a tots,el dia del pare es genial,perque yo hem vaig passar tot el dia buscant un regal al centre comercial de ondarra,no sabia que elegir,entre un rellotge un collar de color plata o un ratoli per a el ordenador i al final vaig agarrar un rellotge,perque el de mon pare estava trencat!I mon pare esta molt content per el rellotge
creat per

martes, 20 de marzo de 2012

feliç dia del pare!! :)

Hui es el dia del pare, tambè es el sant de tots els Josep,Pepe,Pepa,Josefa....aprofite per a felicitar-los.Però la part mes important es que hui totes les famílies es junten amb els seus pares per a demostrar-lis una vegada mes que els volen molt. .No tot el món te diners per fer regals als pares però pense que sols en l'afecte i el voler tenen prou per que no hi ha mes satisfacció que la de un pare sentinse volgut per un fill . Espere que tots els xiquets i els pares puguen disfrutar tant d'aquest dia com ho he fet jo amb el meu papii!!!
Un consell: Encara que no el tingau prop o ja no el tingau per alguna desgràcia no   l'oblideu mai i seguiu celebrant aquest dia en honor a ells .A tots els pares que ens han donat la vida!!!

Et vuic moltíssim PAPA <3 :)

jueves, 8 de marzo de 2012

Hui es el dia de la dona!!!

Hui ,8 de març es el dia de la dona.La primera vegada que va tindre lloc aquesta conmemoració va ser l'any 1911 a Alemnya ,Suisa,  Dinamamarca i Australia.Des d'aquell moment fins a la actualitat el 8 de març es celebra el dia de la dona treballadora per la seua aportació al món.Per que les dones som molt imporatants. Sense nosaltres el món s'extinguiria.Aixi que podemdir que som de les coses més importants del planeta .

Creat per: Maria Crespo.

falta poquet per a que s'acabe el trimestre!!!

Hola tots, falten dos semanetes per a que s'acabe el trimestre.Espere tindre un bon buleti, aixina hem regalaran uns quants regals.Poder dormir durant les vacances de pasqua,jugar an als amics i estudiar encara que no magrada molt...Però ja tenim una gran amistad en els companys i pense que aixo es bò.
Ens unim com un grup i encara que s´acabe aquest curs sempre ens recordarem com a la millor classe.

ja arriben les notes

Ja hem acabat tots els examens, aixina que no queda molt per a que mos donen les notes.No se si vuic que les donen,ja que no se si men cauran moltes aixina que.... bò,igualment me les tenen que donar aixina que espere que no hi hasguen moltes carabasses encara que alguna caura pero aixo no importa ara, em despedisc per hui.

CREAT PER:Omar Marti Cardona.

jueves, 1 de marzo de 2012

Anem primers a la liga!!!

Este dissabte anàvem segons a la liga,i vam  jugar un partit contra Orba i, hem guanyat 14 a 4!!!!!.Vaig marcar 5 gools.I Benissa que anava primer va perdre contra el Calp,i ara anem primers per un puntet!!!



creat per:Hugo

viernes, 24 de febrero de 2012

Manifestació en contra de les retallades

Ahir per la vesprada a les 7 molta gent de benissa i d'altres pobles es van situar davant  l'ajuntament per manifestarse contra les retallades que estem patint en sanitat i educació.
Si seguim aixina promte la educació baixara ,els nivells escolars i les motes seguiran baixant fin a deixar espanya en el pais amb pitjors cualificacions escolars .A més la sanitat ,que es la basse de la vida també va disminuint .Igual en uns anys tampoc tenim una sanitat de qualitat.Si la gent insisteix es per que no volen arribar aquest punt.Esperem que tot millore amb aquestes protestes.A part de aquesta manifestació en la plaça de l´ajuntament de Benissa tambe san celebret més com les del IES josep iborra on ens trobem ara.Tot elmon va colaborar amb moltes ganes per que s´acabe ja aquesta injusticia

Creat per:Maria Crespo

sense mare :(

Ma mare,este dimecres sa anat a Belgica per a visitar la familia.I jo ma quedat a casa dun amic a dormir del dimecres fin al dissapte.I tornare a vore a la meua mare el dilluns.
Estic impaccient!!!


Crear per:Hugo

domingo, 19 de febrero de 2012

Carnestoltes a Benissa!!!

Aquest any a segut impresionant,hi havien moltes disfresses,molt originals ,pero el premi se l'endugueren
Uns robots fets de paper albal i tubos, paracaidistes ,un xic vestit de Tintin.. Pero a mi el que mes hem va agradar va seR el que va pasar despres ,es a dir l'orquesta I tota la gent cantant,ballan o bebent!!
En els altres pobles tambe es celebrava pero jo vaig elegir el meu poble per passar una nit inolvidable!!
Creat per:Maria Crespo

jueves, 16 de febrero de 2012

M'han comprat un HTC

Hola a tots.Estic molt content perquè m'han comprat un mòbil nou un HTC,es blanc i gris és tàctil i té teclat com un ordinador.Està molt bé, té: internet,càmera de fotos,música, gps i moltes coses més...


creat per: HUGO

San Valenti

Este san valentin a sigut molt divertit,perque ha tutoria hem fet un joc molt gracios ,teniem que fer una carteta de amor a alguú de la nostra classe.A mi ma tocat a Maria Segui i li fet una carteta de amor.I a mi hem tenia el meu company Axel,la carteta de Axel era molt graciosa.Per un moment ens em sentit volguts.Ha segut un moment en el que el amor ha regnat en la classe. <3

creat per:Hugo    i Maria                                                                                                                                     

Arriba carnestoltes!!! <:o)

Un any més arriba carnestoltes .En benissa el celebrem com en quasi tot el món disfressan-nos del que més ens agrada.I amb musica y premis per al les millors disfresses i tota la plaça es plena d'alegria i festa amb tothom disressat.Esperem que aquest any ens ho pases el millor possible.
Vos esperm aquest disapte en Benissa.
Creat:Maria Crespo

san valenti

Este San Valenti ha sigut molt interesant,encara que sols he fet una carta en tutoria, teniem que ferli-la a algu.Pero ha estat molt be mo he pasat fenomenal,així que ja estic esperant que vinga el del any que be.Jo,Maria he recibit moltes cartes aquest any i totes han segut especials .

fet per:Omar i Maria

viernes, 3 de febrero de 2012

La casa per la finestra :)

La setmana passada  ma mare i jo voliem vaixar un sofa de la primera planta a la planta de baix del tot i aixi ho vam fer.
Vam agafar el sofà i el vam intentar baixar per les escales però no vam poder .
Ho vam intentar de totes les maneres possibles pero no ho vam aconseguir aixi que el meu germa mentu va tindre una idea : Perqué no baixem el sofa per la finestra?
Vam pensar que era una idea descabellada però era la unica forma de baixar-lo
Al final eu vam fer i ara ja tenim el sofa en la planta de baix.
Creat per:Maria Crespo.

jueves, 2 de febrero de 2012

la firaa!!! a Benissa :)

la setmana passada va ser la fira a Benissa i en un principi eren 2 setmanes pero els feriants no van voler fer sols 2 setmnaes aixi que al final van ser 3!!!     Que per a nosaltres els xiquets es millor per que és més temps de diversió.La ultima de les 3 setmanes tambe vam tindre la fira medieval uns carrers que es plenen de comersos decorats amb materials i teles antigues.

Molts dels comersos que hi havien eren de joies i de menjar pero enguany no hi havia moltes coses relacionades amb l'antiguitat.Però aixina i tot ha dut a molta gent dels pobles propers.
A mi ma agradat moltissim la fira i el ambient que provoca.Ija tinc ganes de que torne a vindre l'any que ve.

Creat per:Maria Crespo

viernes, 13 de enero de 2012

Entrevista a Maxi Iglesias!!!1

http://www.eleconomista.es/evasion/gente-y-estilo/noticias/3638464/12/11/Entrevista-a-Maxi-Iglesias.htm
En aquesta pagina web trobaras l'entrevista que fan a Maxi Iglesias .
Pense que es centren molt en els detalls i en la vida personal i en la primera de les preguntes la resposta no te res a veure amb la pregunta .Com a profesional Maxi Iglesias respon amb educació i amb arguments molt bons
A part mescla molt la vida privada amb la vida profesional i costa d'entendre .
Però com a mi m'agrada tant Maxi trobe l'entrevista perfecta!!!
per :MARIA CRESPO

jueves, 12 de enero de 2012

les vacances de nadal!!!

Aquestes vacances ha sigut prou avorrit perquè m'han castigat. Però m'han regalat uns quants regals:un comandament de la XBOX360,un helicòpter teledirigit que mola un deu,unes sabates adidas,molta roba,i un llibre que no m'agrada.I cada dos dies anava al poliesportiu a jugar a futbol.I a vegades venien amics a ma casa per a jugar a la XBOX360.

HUGO

Les meues vacances!!!!(Maria)

Aquestes vacances per a mi han segut les millors del món.La meua familia de Barcelona i de València han vingut de visita ,i això m'alegra molt perquè mai els veig.També he anat al cntre comercial d'Ondara amb els meus amics i les meues amigues.Els regals que m'han dut aquest any per a mi no tenen ni punt de comparació amb els dels altres anys.M'hauré portat molt bé? Jo pense que no, però ,bo m'han portat una Black berry ,un portàtil ,roba, un puf,un estoig de maquillatge,diners,uns cascs per escoltar música i no molestar a ma mare,unes botes ,un Mp4,llepolies,uns guants i moltes coses més.Peró el que més m'agrada dels nadals és l'alegria que ens porten estes vacances tan curtes .I ja estem una altra vegada entre quatre parets .Més clar, tornem a l'institut


Creat per :Maria Crespo Gadea!!!

vacances d'Omar!!!

Hola, sóc Omar i aquestes vacances me n'he anat de viatge a Jerusalem i quan he tornat els Reis m'Han portat una play 3 i dos jocs. Ara que ja ha passat tot, en els diners que m'han donat m'ho gastaré en la fira que ja arriba. Ixiré amb els amics com Maria i Hugo, els meus companys de classe i del blog,i segurament m'ho passaré molt bé. Bé, m'acomiade de tots per hui.

viernes, 6 de enero de 2012

Perfi,arriben els reis

Hui han arribat els reis i com sempre ben carregats d'alegria i felicitat .
Apart de regals ,que es una trandicio en Espanya per que la majoria dels espanyols son creient de Deu i Jesus i segons conta la biblia els tres reis van anar el dia 6 de gener al pecebre a durli a Jesus uns regals
Des d'aquell moment arriben els reis a tots els pobles